SE Tractor
Terug

Agri, grond en groen

Als agrarisch ondernemer weet u als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de productie van onze primaire levensbehoeften zoals tuinbouwgewassen, melk en andere agrarische gewassen.


Uw machinepark is bij deze productie van groot belang en het beperken van technische stilstand en verlengen van de levensduur van het machinepark is dan ook van groot belang voor uw rendement.

Ons assortiment

Bij ons vindt u een breed assortiment aan energie-efficiënte brandstoffen en smeermiddelen. Wij helpen onze relaties duurzaam op weg. De energietransitie is in volle gang. Daarom ligt onze focus op de reductie van Co2-uitstoot, NOx, roet- en fijnstof.

Onze merken voor de branche agri, grond en groen

Mileueisen in de agrisector

Er is in geen andere branche zo'n sterke focus op de naleving van mileuwet- en regelgeving als in de agri en landbouwsector. Dat weten wij. Schouten Energy is daarom ook niet alleen leverancier van uw brandstof- en energieoplossingen maar ook uw adviseur op het gebied van duurzame(re) oplossingen en naleving van de mileueisen. Neem gerust contact op met uw accountmanager of spreek eens af met een van onze adviseurs.

Bereken jouw stikstofuitstoot


Hoeveel NOx stoten bouwmachines, landbouwtrekkers en vrachtwagens nu uit? In tegenstelling tot bij CO2, is de werkelijke NOx-uitstoot onmogelijk te berekenen. Deze is namelijk voor elk merk en type voertuig anders. De maximale toegestane NOx-uitstoot voor dieselvoertuigen is wel bekend. Deze is vastgelegd in de STAGE (voor trekkers en bouwmachines) en EURO (voor trucks) emissienormen. 

Meer weten? Lees meer over de uitstoot van stikstof in landbouwmachines en bekijk het rekenvoorbeeld.

Lees meer
Pexels Tom Fisk 9963140

Direct contact met onze specialist

Mike van den Berge

Mike van den Berge

Agri, Grond en Groen en Landbouwmechanisatie


Verantwoordelijk voor Agri, Grond en Groen en Landbouwmechanisatie in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.