271F036179251638de0bac2510ee6373
Terug

TRAXX

Het Nederlandse dieselmerk TRAXX ontwikkelt hoogwaardige dieselbrandstoffen voor bedrijven met moderne dieselvoertuigen en een eigen tankinstallatie. TRAXX werd in 2003 geïntroduceerd als alternatief voor de hoogzwavelige rode gasolie. Vandaag is TRAXX één van de belangrijkste brandstofleveranciers in de thuistankmarkt.


Maximale prestaties uit elke druppel diesel!

De energietransitie is in volle gang, ook in uw sector. Daarin blijven dieselmotoren voor zware toepassingen nog geruime tijd een belangrijke plaats innemen. Motorenfabrikanten blijven investeren in zuinige, schone en hoogtechnologische dieselmotoren. Daardoor is er noodzaak aan efficiënte, schone en betrouwbare dieselbrandstof. Bij veel ondernemers staat CO2-reductie hoog op hun agenda. Schouten Energy heeft daarom samen met drie partners TRAXX ontwikkeld. Met TRAXX maakt u alvast een schone start.

Kenmerken

  • Verlaagt het brandstofverbruik
  • Reduceert de uitstoot van CO2 met 4%
  • Verlaagt de lokale uitstoot van o.a. fijnstof en NOx
  • Uitstekende bescherming tegen bacterieproblemen
  • Beschermt tegen de risico’s van FAME-biodiesel
  • Bij slechts 1,5% brandstofbesparing is de meerprijs reeds terugverdiend
  • Reeds meer dan 12.000 gebruikers in Nederland

TRAXX is al jaren koploper op gebied van dieselbrandstoftechnologie. Met de revolutionaire CLEAN4FORCE technologie is het tijd voor een volgende stap. en een beproefde formulering voor bacteriebescherming. Met varianten op basis van hoogwaardige conventionele diesel en van hernieuwbare HVO (Hydrotreated Vegetable Oil). En altijd met ijzersterke voordelen op het gebied van rendement, kostenbesparing en duurzaamheid. Maak kennis met het vernieuwde assortiment TRAXX dieselbrandstoffen. Klaar voor de nieuwste dieseltechniek, klaar voor de energietransitie, klaar voor de dagelijkse praktijk in uw bedrijf.

Lees alles over de verschillende TRAXX brandstoffen in de brochure