MG 3232 1 1 1200X800
Terug

Castrol

Castrol, het gespecialiseerde smeermiddelenmerk van BP, is dé wereldleider in smeermiddelen. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar actief in deze markt. Voor de ontwikkeling van de beste smeermiddelen werkt Castrol rechtstreeks samen met toonaangevende motorenfabrikanten zoals Audi, VW, Ford, BMW, MAN en Scania.

Een groot deel van de smeermiddelen is ontwikkeld in de racewereld, onder extreme hitte, vrieskou en bij de zwaarste belastingen. Op die manier worden de producten voortdurend getest en verbeterd. Hierdoor voldoet Castrol niet alleen aan de strengste specificaties, het merk overtreft deze eisen ruimschoots.


Waarin zijn Castrol smeermiddelen onderscheidend?

  • Officieel aanbevolen olie door Audi, VW, Ford, BMW, Volvo, Jaguar, Land Rover en Aston Martin.

  • Winnaar van rally’s in de woestijn (Dakar 2009 met VW), op onverharde wegen en op asfalt, zowel in extreme hitte als in sneeuwstormen en vrieskou (WRC met Ford).

  • Heeft 21 landsnelheidsrecords op zijn naam staan, inclusief het huidige record van 1.288 km/u.

  • Presteert beter, beschermt motoren langer en levert meer vermogen dan olie van andere merken.

  • Biedt meer dan 100 jaar passie en ervaring om steeds weer een betere olie te ontwikkelen.

Voor vrijblijvend advies kun je direct contact opnemen met onze collega’s. Zij hebben jarenlange ervaring met producten van Castrol en adviseren je graag over de meest geschikte producten voor jouw machine- of wagenpark.

Ons assortiment

Wij hebben diverse soorten Castrol smeermiddelen in ons assortiment. Welke dat zijn, zie je hieronder.