SE Loading 2
Terug

Duurzame laadoplossingen

Heeft u sinds kort elektrische auto’s in uw wagenpark, maar nog geen laadmogelijkheid? Of denken uw medewerkers aan elektrisch rijden, maar heeft u nog geen laadpalen bij uw bedrijfspand? Wij denken graag met u mee over duurzame laadoplossingen.


Wij houden uw wielen draaiend

Schouten Energy zorgt ervoor dat u en uw medewerkers zorgeloos elektrisch kunnen rijden. Wij adviseren u over de optimale energieoplossing passend bij uw situatie en denken mee over de mogelijkheden, subsidies en regelingen en besparingen. Kunt u het beste kopen, leasen of exploiteren? Heeft u AC-laders of DC-laders nodig op uw terrein? En wilt u de mogelijkheid tot snelladen of is normaal laden voldoende? Neem contact met ons op voor de optimale laadoplossing voor uw situatie.

Waarom een laadpaal van Schouten Energy?

Wij leveren de uitgekozen laadoplossing(en) op de gewenste locatie. Ook de graafwerkzaamheden, de gehele bekabeling en de aansluiting op de meterkast kunnen wij in voorzien, waarbij er gerekend kan worden op een gecertificeerde plaatsing. Wij verzorgen de gehele backoffice. Direct toegang tot de verbruikskosten en eventuele opbrengsten en facturatie. Door middel van onze gebruiksvriendelijke backoffice heb je niet alleen een helder overzicht van alle verrekeningen en laadsessies, ook kunnen wij de service en onderhoud verzorgen. Korte lijnen binnen onze organisatie zorgen voor snelle oplossingen.

Op zoek naar een laadoplossing?

Wilt u samen op zoek naar de beste laadoplossing voor uw bedrijf? Neem contact met ons op. Plan een quickscan met onze accountmanager om te kijken wat de best passende laadoplossing is voor u. Op basis van de quickscan maken wij een offerte en overeenkomst waar iedereen energie van krijgt. Na akkoord plannen we een afspraak om de laadpalen te plaatsen. Daarna is het een kwestie van inpluggen.

Voor een passend advies hebben we antwoord nodig op een aantal vragen. Dit kunnen we zowel telefonisch doen als bij u op locatie.

  • Locatie: Waar komt de laadpaal te staan op uw locatie?

  • Stroomvoorziening: Is er een stroomvoorziening mogelijk vanaf de meterkast naar de gewenste locatie?

  • Stroomcapaciteit: Is de stroomcapaciteit voldoende voor het plaatsen van de laadpaal?

Bespaar op laadstroom met Schouten Energy

Ook als u geen laadoplossing van Schouten Energy heeft kunnen wij u helpen om kosten drastisch te verlagen voor het laden van wegvervoer. Op basis van uw specifieke situatie berekenen wij precies welke besparingen realiseerbaar zijn. Onze specialistische kennis levert (bijna) altijd extra besparingen op bij zakelijke toepassing voor grotere laadoplossingen. Wij brengen vrijblijvend in kaart wat de mogelijkheden zijn en helpen daarna graag met de realisatie.

Direct contact met een specialist

Niels Draisma

Niels Draisma

Laadoplossingen & Renewables


Landelijk verantwoordelijk voor laadoplossingen.