Hamilton Klein

Vier samen met Petronas de zesde formule 1 titel op rij

Petronas is al jarenlange trouwe partner van het Mercedes AMG Petronas Formula 1 Team. Samen met het team werkt Petronas aan het leveren van maximale prestatie, smering en bescherming tijdens de extreme omstandigheden in de Formule 1. En niet geheel zonder succes. Petronas sleepte afgelopen jaar voor maar liefst de zesde keer op rij de wereldtitel binnen. Om dat (samen) te vieren heeft Petronas Limited Edition verpakkingen ontworpen!


De zevende wereldtitel laat nog even op zich wachten als gevolg van de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Een aantal races zijn inmiddels uitgesteld, maar om toch in de Formule 1 sfeer te blijven hebben wij samen met Petronas twee unieke acties!

Package deal: Limited Edition Syntium vat 200 liter 5000 DM 5W-30:

Als u 1 vat 5000 DM 5W-30 bestelt, ontvangt u deze in het Limited Edition 6th championship design. Een leuke aanwinst voor uw showroom of werkplaats. Daar bovenop krijgt u van ons gratis één Petronas 6th championship t-shirt t.w.v. €19,95 incl. btw.

Package deal Limited Edition Syntium 5000 DM 5W-30 2x 200 liter:

Als u 2x 200 liter 5000 DM 5W-30 bestelt, ontvangt u deze in het Limited Edition 6th championship design. Dit vat is een ‘eyecatcher’ in uw showroom of werkplaats. daar bovenop krijgt u van ons gratis één Petronas 6th championship t-shirt €19,95 incl. btw. en 1 Petronas windjack.

Voor beide Package deals geldt op=op. Bekijk hier de volledige actie en voorwaarden.