Diesel Tekort

Update EU sancties Russische producten

Naar aanleiding van de vele berichten in de media over het mogelijke diesel tekort dat dreigt vanwege het importverbod van Russische brandstof willen we u hier graag meer informatie over geven.


Binnen Schouten Energy zien we nu geen directe dreiging van een diesel tekort. Onze hoogste prioriteit is om u als klant de leveringszekerheid te blijven bieden die u van ons gewend bent en doen er dus alles aan om uw leveringen te continueren zoals u van ons gewend bent. 
 
Dit betekent niet dat de sancties vanuit de EU helemaal geen gevolgen hebben. Wanneer er een verbod geldt op de import van Russische ruwe aardolie en diesel heeft dit namelijk wel impact op de prijs van diesel. Als gevolg van deze sancties en de ontwikkelingen in de markt zien we dat de prijs van diesel behoorlijk is gestegen. Ondanks deze prijsimpact blijven we u voorzien van een optimale dienstverlening. 

Mocht u vragen hebben over bovenstaande dan kunt u contact met ons opnemen, via ons algemene telefoonnummer 0172-423200 of per e-mail via info@schoutenenergy.nl.

Direct contact met onze specialist