4E5ab16ec80f37cce6be01472ec1064b

Uitbreiding van het BP netwerk!

In samenwerking met onze relatie Zijderhand Transport/ Martin van den Bogerd Transport Groep is de bouw van een nieuw tankstation begonnen in Bergschenhoek!

 
Wie is Zijderhand Transport/ Martin van den Bogerd Transport Groep?

Zij zijn een middelgroot transportbedrijf met een veelzijdigheid aan diensten, zoals het vervoer van betonproducten, containers, houtproducten, machines, ladingen met veel volume, alsmede op- en overslag.

Een nieuw tankstation, waarom?
Om het logistieke proces nog verder te optimaliseren en onze strategische samenwerking uit te breiden is ervoor gekozen op deze locatie een BP tankstation te bouwen, welke door ons als Schouten Energy geëxploiteerd wordt. Als alle werkzaamheden volgens plan verlopen is de doelstelling dat dit tankstation midden juli gereed is. De eerste belangrijke stappen zijn al gezet en beide tanks zijn inmiddels geplaatst! Wanneer het tankstation operationeel is kunt u hier, met uw Schouten Energy of BP tankpas, terecht voor diesel B7 en HVO100. 

Een mooie stap in uitbreiding van het netwerk, onze samenwerking met Zijderhand Transport/ Martin van den Bogerd Transport Groep en de verduurzaming!

Graag nemen wij jullie stap voor stap mee in alle werkzaamheden bij de realisatie van dit tankstation! 

Week 18: 
In deze week is er begonnen met het afgraven van het werkgebied waar de tanks komen te liggen. Hierbij is de bestrating verwijderd en zijn alle voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van de damwanden.

Week 19: Inmiddels is de damwand geplaatst en is de grond binnen de damwand verwijderd. In deze week zullen zowel de dieseltank (80m3) als de AdBlue-tank (10M3) geplaatst worden. Na de plaatsing is er 40m3 diesel in de tank gelost om deze te ballasten en op zijn plek te houden. Ditzelfde is gedaan met de AdBlue tank. Nadat beide tanks deels gevuld zijn en ook de OBAS (de oliebenzine afscheider) geplaatst is, is het afgegraven gedeelte weer gevuld met zand. 

Week 20: Nu het afgegraven gedeelte weer is gevuld met zand zijn de tanks 'opgefit'. Dit houdt in dat al het leidingwerk is geplaatst tot aan de damwand. Het verdere leidingwerk kan pas worden geplaatst als de damwand verwijderd is.  Week 21: Er is gestart met het verwijderen van de damwand. Wanneer de volledige damwand verwijderd is kan het verdere leidingwerk gelegd worden. 

Wordt vervolgd....