SE Naomi 2

Maak kennis met……
Naomi Schouten

Als familiebedrijf waar korte lijnen centraal staan, stellen wij graag ons verkoopteam één voor één aan jullie voor. Na de introductie van Niels Draisma, de man van de laadinfra, geven wij hierbij graag het stokje door aan Naomi.


Naomi Schouten is accountmanager Industrie en de vierde generatie Schouten in het familiebedrijf Schouten OIie. Als eerst geboren dochter van Leen Schouten Jr. is zij de eerste Schoutenvrouw met de ambitie om het familiebedrijf voort te zetten. “Wat begon als een mooi idee om te werken in het bedrijf van mijn vader en oom groeide uit tot een functie die mij nog beter past dan van te voren gehoopt of gedacht!” aldus Naomi.

Binnen de oliewereld staat deze vrouw haar mannetje wel. Naomi vertelt: “Ik leer graag elke dag iets nieuws en ik houd van eerlijk en open. Vanwege de diversiteit van het segment is geen dag hetzelfde voor mij. De interactie met klanten, een kijkje mogen nemen in hun wereld en het samen doorvoeren van duurzame verbeteringen maakt het zo leuk, uitdagend en leerzaam. Zelfs het afnemen van een oliemonster in het zonnetje bezorgt mij een geluksmomentje en doet mij beseffen wat een leuke baan ik heb!”  

Naomi:” In de energietransitie waar wij zitten gaan we steeds schonere vormen van energie gebruiken en produceren. Ook brandstoffen krijgen een andere samenstelling. De ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op, dus het is aan ons om ervoor te zorgen dat wij een relevante partner blijven voor onze klanten. #éénteamééntaak

Als familiebedrijf kijken we altijd vooruit en werken we aan een energie-efficiënte toekomst. Zo proberen we een positieve impact te hebben op de mensen waar we mee en voor werken. “

Heeft u wellicht ook een energievraagstuk wat Naomi een geluksmomentje kan bezorgen?
Neem dan zeker contact met haar op.

Naomi Schouten


Naomi Schouten, Industrie, Infra & Aannemerij.
06-53 25 32 26 naomi.schouten@schoutenolie.nl 

Naomi Staand