MG 3406

Introductie liquid store!

Graag ‘introduceren’ wij de Liquid Stores, als nieuw item wat wij onze klanten kunnen aanbieden voor de werkplaatsinrichting!


Deze liquid store is vergelijkbaar met een oliewandbar van 300 liter. Deze efficiënte en compacte opslagunit voor diverse vloeistoffen zoals oliën en koelvloeistof is een aanwinst voor iedere werkplaats.
De unit is praktisch in gebruik, heeft een grote opslagcapaciteit (300L) en neemt beperkte ruimte in beslag (afmeting is 2450 x 900 x 450 mm (H x B x D)) . Ook is deze aan de voorzijde voorzien van een zelfsluitende aftapkraan en daaronder een lekbak met rooster voor de opvang van lekvloeistof.

Iedere Liquid Store die wij leveren wordt volledig bestickerd/ gewrapt in de branding van het desbetreffende oliemerk. Voert u Castrol, dan zal de Liquid Store volledig in Castrol branding geleverd worden. Dit geldt ook voor AVIA en Petronas, etc.. Samen met de Liquid Store zullen wij u ook voorzien van een bijpassende bestickerde schenkkan.

Wat zijn de voordelen van deze Liquid Store?

  • Praktisch in gebruik

  • Neemt weinig ruimte in

  • Zorgt voor een nette en opgeruimde uitstraling van de werkplaats (geen losse vaten)

  • Het volume is zichtbaar, dus er kan op tijd besteld worden

  • De liquid store zal volledig bestickerd worden met het logo van het smeermiddel wat door u gevoerd wordt. Dit kan dus zijn, Castrol, AVIA of Petronas. Ook is er een passende sticker voor de koel- en andere vloeistoffen

  • Samen met de liquid store ontvangt u van ons ook een met logo bestickerde schenkkan om de olie af te tappen voor het gebruik.

Al met al een mooi concept wat bijdraagt aan de uitstraling, kostenefficiency en duurzaamheid van uw werkplaats.

Inmiddels hebben wij onze klant Zeki in Vijfhuizen als één van de eerste mogen verblijden met 3 Liquid Stores! Deze heren zijn zo enthousiast dat er op korte termijn nog een Liquid Store voor de koelvloeistof geleverd zal worden.

Heeft u interesse in een Liquid Store? Wij adviseren u graag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager of ons hoofdkantoor via 0172-423200 of info@schoutenenergy.nl.