Pexels Dave Diangelo 1431240

Castrol kondigt nieuwe CO-brand lancering Jaguar Landrover en castrol aan!

Jaguar Land Rover en Castrol hebben een langdurige relatie die teruggaat tot de beroemde Jaguar-overwinning tijdens de 24-uurs race van Le Mans in 1988. Al jaren is Castrol de officiële technologiepartner op het gebied van smeermiddelen, inclusief de levering aan Land Rover dealers (en overige dealers) van specifieke Castrol Professional oliesoorten.

De technici van Jaguar Land Rover hebben samen met de Castrol-technologen hard gewerkt om smeermiddelen te ontwikkelen die de prestaties, emissies en levensduur van de motoren voor de klanten optimaliseren.


Castrol laat weten:

“Wij zijn erg verheugd om de lancering van ons nieuwe co-brandproduct aan te kondigen dat de krachten combineert van de merken Jaguar, Land Rover en Castrol EDGE Professional. Dit stelt ons in staat gebruik te maken van de krachtige co-engineeringaanpak van onze merken en is een andere gelegenheid om onze klanten te laten weten waarom dit dé olie is die wordt aanbevolen voor onze motoren. Deze nieuwe krachtige co-branding is een voorbeeld van de speciale werkrelatie tussen Jaguar Land Rover en Castrol .”

Verwacht wordt dat vanaf april 2019 de vernieuwde producten op de Europese markt zullen verschijnen.