Alpine F1 Wagen 2023 Achterkant

Accelerate to the next gear en race samen met Schouten naar de Dutch GP 2023!

Na het succes van afgelopen jaar hebben wij ook voor de Dutch GP 2023 kaarten weten te bemachtigen! Wil jij onderdeel zijn van dit racespektakel wat eind augustus plaatsvindt?
Bekijk dan snel de actievoorwaarden. 


Binnen de actieperiode van maart t/m juli 2023 maak je kans op één van onze Dutch GP 2023 tickets! Ga een partnership met ons aan of sluit het huidige contract over en verleng de samenwerking (ongeacht de producten die afgenomen (gaan) worden -> brandstoffen, smeermiddelen en/of laadoplossingen).
Dan kan de race beginnen en ding je mee naar één van deze tickets.
Als bewijs van deelname ontvang je van ons alvast wat gave Castrol Alpine Merchandise, zodat je (mocht je de gelukkige eigenaar worden van een ticket) volledig in stijl de race kan bezoeken!

Tijdens de dag zal je worden ontvangen op een volledig in F1- stijl omgetoverd strandpaviljoen, waar je ook de gehele dag terecht kunt voor een hapje en/of drankje. De dag zal in het teken staan van de prachtige sportieve Dutch GP en alles zal aan deze beleving bijdragen.

Schakel jij mee naar pole position en wil je jouw strategie bepalen? Neem dan zeker even contact op met één van onze accountmanagers via 0172-423200 of marketing@schoutenergy.nl.

Alpine F1